Boerderijuitje.nl

Koeien schetsen & schilderen € 25,71

  1. Beschikbaarheid

    In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Koeien schetsen & schilderen

€ 25,71 (incl. BTW)

Raak net als Potter betoverd door de schoonheid van de koe in het boerenland en probeer deze schoonheid te vangen met je penceel.

Brochure Reserveer nu Snelle offerteProgramma:  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.
  De boer en boerin stellen zich aan je voor en vertellen wat over zichzelf en hun bedrijf.
   
14.00 uur Uitleg van het programma.
  Je ontvangt een digitaal fototoestel waarmee je tijdens het boerderijuitje leuke foto's kunt maken. De camera lever je na afloop weer in bij de boer of boerin en je kunt de foto's de volgende dag heel eenvoudig downloaden via BoerderijUitje.nl.
   
14:30 uur Koeien schetsen & schilderen
  Om te komen tot een goed schilderij is het maken van een schets van groot belang. Koeien schetsen is eeuwen lang de enige manier geweest om als boer aan te kunnen tonen dat een koe je eigendom was. Kalverschetser was vroeger een heus beroep, voordat het gele oormerk zijn intrede deed. De kalverschetser schetste het unieke vlekkenpatroon van elk nieuw geboren kalf en voorzag het dier daarmee van een identiteitspapier. Elke koe heeft namelijk een uniek vlekkenpatroon. Je zult nooit twee dezelfde tegenkomen. Zoals de kalverschetser jaren terug te werk ging, beginnen we met het schetsen van een koe met een zacht potlood.
   
15.30 uur Korte pauze.
  Even gezellig te borrelen op het boerenerf en uitblazen. Tijdens de borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken (geen gedestilleerde dranken).
   
15.45 uur Koeien schilderen
  Na het schetsen van de koe is het tijd voor het echte werk. Schilders als de beroemde Paulus Potter staan bekend om hun koeien. Potter beeldde bijna nooit mensen af, maar concentreerde zich op koeien, paarden, geiten en schapen in typisch Nederlandse landschappen. Raak net als Potter betoverd door de schoonheid van de koe in het boerenland en probeer deze schoonheid te vangen met je penceel. Tijdens dit deel van de workshop werk je met acrylverf op linnen.
   
17.00 uur Einde van een buitengewoon bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Je kunt daarom bij BoerderijUitje.nl ook voor een all-inclusive-uitje kiezen: onbeperkt eten en drinken tegen een vaste prijs! Je weet dan vooraf precies waar je aan toe bent en je voorkomt daarmee vervelende verrassingen.

En reken maar dat je bij een boerderijuitje niets tekort komt! Wordt het een BBQ of een stamppottenbuffet? In alle gevallen werkt BoerderijUitje.nl alleen met absolute kwaliteitsproducten, die hun oorsprong vinden op het boerenerf.

Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

Tevredenheid: 2 stemmen.

Algemeen oordeel:
8.0
Vriendelijkheid boer & boerin:
9.0
Aanbevelingspercentage:
100.0%
Aantal metingen
2
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!