Boerderijuitje.nl

Koken met streekproducten € 76,84

  1. Beschikbaarheid

    In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Koken met streekproducten

€ 76,84 (incl. BTW)

Outdoor Cooking kookworkshop zoals het vroeger ook ging. Dus koken op houtvuur. Leuk, origineel en inspirerend! Inclusief alle drankjes.

Brochure Reserveer nu Snelle offerte

Programma

16.00 uur Ontvangst  
Je wordt gastvrij ontvangen op de Heische Hoeve een kersenboerderij met eigen distilleerderij.

16.15 uur Uitleg van het programma
De outdoor cooking menu’s die we koken variëren met de seizoenen. In de herfst verruilen we de zomerse smaken van groenten en fruit voor de wat meer aardse smaken. Kruiden oogst je zelf uit de kruidentuin op het speciaal aangelegde kookeiland. We genieten van de warmte van de houtvuren en de geur van culinaire topgerechten die staan te garen in de hooikist.
 
We combineren de kookworkshop met een rondleiding door de distilleerderij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen op De Heische Hoeve. In een sfeervolle ambiance komt u van alles te weten over het het maken van een geschikt apéritief of digestief.

17.00 uur Outdoor Cooking Kookworkshop
Onder leiding van een chefkok gaan we een culinair 4-gangen diner bereiden met diverse streekproducten. We doen dat op de manier zoals het vroeger ook ging. Dus geen modern keukengerei, maar koken op houtvuur, in de houtoven en op de grill. Een soort retro-cooking dus. En warm water zul je zelf moeten stoken op het open vuur, net als vroeger. 

20.30 uur Diner
De kroon op het werk is het diner. Uiteraard is er ruim de tijd om samen te genieten van het culinaire diner dat bereid is door alle deelnemers. Alle drankjes (bier, wijn, fris) zijn bij dit arrangement inbegrepen.

22.30 uur Einde van een geslaagd familiediner!

     
     

Let op: vanaf 12 deelnemers!

Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!