Boerderijuitje.nl

Boerderijgolf € 12,00 Details
Boerderijgolf is een leuk uitje waarbij je het boerderijgevoel volledig tot zijn recht komt. Het is een variatie op golf waarbij een parcours met 9 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. .
Boerenmeerkamp € 25,71 Details
De boeren-zeskamp. Het boerderijgevoel komt volledig tot zijn recht tijdens deze teambuilding-activiteit. Met een knipoog naar het dagelijks werk op en rond de boerderij, voeren de deelnemers in teamverband opdrachten uit.
Boerentienkamp € 35,99 Details
Het boerderijgevoel komt volledig tot zijn recht tijdens deze tienkamp-teambuilding-activiteit. Met een knipoog naar het dagelijks werk op en rond de boerderij, voeren de deelnemers in teamverband opdrachten uit.
Workshop kaas maken € 42,50 Details
Je leert stap voor stap hoe je kaas maakt. Het eindresultaat is een echt kaasje, dat je mee naar huis mag nemen, zodat je er ook anderen van kunt laten genieten.
Melkclinic & BBQ-en € 66,56 Details
Je maakt kennis maakt met het dagelijkse werk op de boerderij en je leert zelf koeien melken! Inclusief alle drankjes.
Boerderijgolf & BBQ-en € 51,13 Details
Variatie op golfen waarbij een parcours met 9 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Inclusief alle drankjes.
Je eigen CD opnemen € 25,00 Details
Samen zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een eigen CD op. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen thema. Let op: minimaal 25 deelnemers!
Je eigen CD opnemen & BBQ-en € 61,42 Details
Zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een CD op. Inclusief alle drankjes.
Zeskamp & BBQ-en € 61,42 Details
Teambuilding-activiteit met een knipoog naar het dagelijkse werk op en rond de boerderij. Inclusief alle drankjes.
Melkclinic € 35,00 Details
De melkclinic is een uniek uitje waarbij je kennis maakt met het dagelijkse werk op de boerderij en je leert zelf koeien melken!
Boerderijgolf 9 holes - WINTERAANBIEDING € 51,12 Details
Die winters van vroeger...waar zijn ze gebleven? Boerderijuitje.nl biedt van 1 november tot 1 april een speciale winter-boeren-golf-in aan!
Melkclinic - WINTERAANBIEDING € 51,12 Details
Het is vroeg donker, maar rondom de boerderij en tussen de koeien geniet je met volle teugen van die winterse gezelligheid. Leer zelf koeien melken op winterse boerderijen door heel Nederland.
Boerenlied opnemen - WINTERAANBIEDING € 51,12 Details
Van 1 november tot 1 april geniet je van glüwhein en van een stevige winterkost na het opnemen van jullie eigen lied. Let op: minimaal 25 deelnemers!
Boerenmeerkamp (zeskamp) - WINTERAANBIEDING € 51,12 Details
Winter in Nederland. Alleen al de gedachte doet ons verlangen naar ouderwetse gezelligheid bij de open haard, barre wandeltochten en ijsbloemen op de ramen.
Koeien schetsen & schilderen € 25,71 Details
Raak net als Potter betoverd door de schoonheid van de koe in het boerenland en probeer deze schoonheid te vangen met je penceel.
Koeien schilderen & BBQ-en € 61,42 Details
Raak net als Potter betoverd door de schoonheid van de koe in het boerenland en probeer deze schoonheid te vangen met je penceel. Je sluit de dag af met een luxe bbq met onbeperkt bier, fris en wijn.
Koeien schetsen & schilderen - WINTERAANBIEDING € 51,12 Details
1 november tot 1 april een aantal unieke winterarrangementen aan. Je geniet van de glüwhein rond het open vuur en van lekkere stevige winterkost tussen de koeien.
Rondleiding Likeurstokerij € 12,64 Details
Ontdek hoe vroeger kersen werden geteeld en welke heerlijke drank er van deze kersen gemaakt wordt in de likeurstokerij...
Koken met streekproducten € 76,84 Details
Outdoor Cooking kookworkshop zoals het vroeger ook ging. Dus koken op houtvuur. Leuk, origineel en inspirerend! Inclusief alle drankjes.
Oud Hollandse Spelen & Buffet € 45,99 Details
Oud Hollandse spelen een een koud en warm buffet of stamppottenbuffet. Inclusief alle drankjes.
Doe-t-zelf familiedag € 545,00 Details
Vaste prijs incl gratis koffie & thee en breng zelf je drank & hapjes mee. Inclusief 1 gratis spel!
Doe-het-zelf familiefeest € 514,15 Details
Vaste prijs incl gratis koffie & thee en breng zelf je drank & hapjes mee. Als je iets unieks wilt, of gewoon wil besparen op de kosten!
Workshop kaas maken & BBQ of Buffet € 70,00 Details
Je leert stap voor stap hoe je kaas maakt. Het eindresultaat is een echt kaasje, dat je mee naar huis mag nemen, zodat je er ook anderen van kunt laten genieten. Na het uitje, kunt u genieten van een overheerlijke buffet of een BBQ met onbeperkt eten en drinken.
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!