Boerderijuitje.nl

   

 

Groepsarrangement:                    Prijs excl. BTW                     Prijs incl. BTW
     
Boerenknapzaktocht all inclusive          € 69,50 p.p. € 78,81 p.p.


De boerenknapzaktocht laat het oude landschap herleven. De boeren en boerinnen hebben voor jullie mooie routes uitgezet over het boerenland rond hun boerderij.

Programma:    
     
13:30 uur   Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.
De boer en boerin stellen zich aan je voor en vertellen wat over zichzelf en hun bedrijf.
     
14:00 uur   Uitleg van het programma.
    Je ontvangt een digitaal fototoestel waarmee je tijdens het boerderijuitje leuke foto's kunt maken. De camera lever je na afloop weer in bij de boer of boerin en je kunt de foto's de volgende dag heel eenvoudig downloaden via BoerderijUitje.nl
     
14:30 uur    Boerenknapzaktocht 
    De boeren en boerinnen van BoerderijUitje hebben diverse knapzakroutes uitgezet over het boerenland rond hun boerderij. De wandelingen vertellen het verhaal van historie, mens en natuur. De boerenknapzaktocht laat het oude landschap herleven. Je komt op plekken waar je normaal nooit zou komen en je ziet het landschap vanuit andere invalshoeken. Onderweg moet je diverse vragen beantwoorden over het boerenland. 

In kleine groepjes geniet je van de wandeling en zoek je de antwoorden die landschap en omgeving aan je kunnen geven. Je hebt een knapzak met versnaperingen voor onderweg.
     
16.30 uur   Bekendmaking van de winnaar 
Gezellig borrelen op het boerenerf en bekendmaking van de winnaar. Tijdens de borrel wordt onbeperkt bier, wijn en frisdrank geschonken(geen gedestilleerde dranken).
     
17.00 uur   Lekker eten en drinken op de boerderij
    Een bedrijfsuitje is niet compleet zonder samen lekker te hebben gegeten. Na alle inspanningen kun je op het gezellige erf van onze boerderijen onbeperkt eten en drinken en genieten van verse kwaliteitsproducten, die hun oorsprong vinden op het boerenerf; dé plek om het platteland te ervaren.
BoerderijUitje.nl streeft ernaar culinaire tradities te behouden en diversiteit in smaak en producten te waarborgen. We houden daarbij graag rekening met je dieetwensen. Voor onze BBQ werken we, uiteraard, alleen met absolute kwaliteitsproducten. 
     
20.00 uur   Einde van een Buitengewoon Bedrijfsuitje.
     
   

Klik hier voor een snelle offerte per email

     
Een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Je kunt daarom bij BoerderijUitje.nl ook voor een all-inclusive-uitje kiezen: onbeperkt eten en drinken tegen een vaste prijs! Je weet dan vooraf precies waar je aan toe bent en je voorkomt daarmee vervelende verrassingen.

En reken maar dat je bij een boerderijuitje niets tekort komt! Wordt het een BBQ of een stamppottenbuffet? In alle gevallen werkt BoerderijUitje.nl alleen met absolute kwaliteitsproducten, die hun oorsprong vinden op het boerenerf.
   

Vraag nu een brochure aan

Check online beschikbaarheid

   
   
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!