Boerderijuitje.nl

Fam Witjes/Besselink

Arrangement Boerderijgolf & BBQ-en
Vestiging De Veerdonkse Hoeve in Heeswijk (Noord-Brabant)
Datum 17-05-2009
Algemeen oordeel 10
Programma 9.5
Vriendelijkheid boer & boerin 10
Begeleiding programma 10
Diner 9.5
Aanbevelingspercentage 100%
Aantal metingen 4
Reacties
"...Boer en boerin waren heel enthousiast en vriendelijk zelfs de kleine jongen van 2,5 straalde het al uit. Brabantse Gastvrijheid !!!!!???? Zeker voor de kinderen die ze overal bij betrokken.Kinderen mochten overal in en op en hadden het prima naar hun zin. Vooral met de kalfjes en de jonge katjes. Kortom een heel geslaagd familieuitje..."
"...hebben het erg leuk gehad. deed veel voor de kinderen en liet ze lekker hun gang gaan. mochten ook extra dingen doen zoals koeien melken, kijken bij het melken. lekker knuffelen met de jonge poesjes en kalfjes. eten en drinken was goed verzorgd. boerengolf was geslaagd. groeten bianca besselink..."
"...Ik heb zeker genoten, vooral de de passie waarmee jullie zowel het boerenvak als het uitje voor de gasten op de kaart zetten vond ik geweldig. Bedankt en veel succes met jullie nieuwe kindje. Groeten Herko, Debby, Britt, Diede & Nola..."
"...We hebben een ontzettende gezellige familiedag beleefd! Voor jong en oud is het volop genieten op de boerderij. De kleintjes hebben zich goed vermaakt en hebben allerlei leuke dingen gedaan. Van de kittens vertroetelen, tot helpen met het vee te voeren, de koe gemolken, lekker geklommen op de kuul enz. enz. Jullie/het gastgezin zijn/was enorm gastvrij en deden alles om het iedereen naar de zin te maken. Dat is dan ook zeker gelukt. Ga zo door, het is zeker een aanbeveling voor velen!..."

Terug naar overzicht
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!